cercador temàtic

seccions
llibres
equipament
enllaços
fotos
notícies
salut
lliga d´internautes
llista de correu


webs
Champion Chip
blog d´en Salva
blog d´en Xavi Bonastre
ASHI - Sabatilles
Salut i Km.
Fotoinstant
Ropits
correrxmuntanya
Foro de Atletismo
EAA
IAAF
RFEA
FEEC
Arcadi42
Corredors.cat
km0 ponent
Skyrunning
ultraparis
Revista Marathon
Wikipedia

contactar
info@atletisme.com

© 2016 LinkWorks


   


NOTÍCIES
19/03/2012 - Fundacio Isidre Esteve - General

El proper dia 14 d’Abril, farem la primera cursa de Muntanya de la Fundació Isidre Esteve, li hem posat el nom de Trans-Olianenca, tot i que els habitants d’Oliana es diuen olianesos.


Ens fa molta il·lusió perquè serà el nostre primer esdeveniment com a Fundació i perquè serà a la serra d’Oliana, per la que tantes vegades hi ha entrenat l’Isidre amb la seva moto. Volem que tots i totes tingueu l’oportunitat de gaudir de tots aquests corriols, paisatges i ambient. Farem una cursa, de 16 km, amb cronometratge i classificació i una caminada solidària que es podrà fer al ritme que a cadascú li vingui de gust. Es tracta de que cada participant es trobi be fent alguna cosa amb els altres i pels altres.|

Desprès de l’activitat us convidarem a un dinar tots junts, per recuperar forces i explicar les anècdotes del dia. La recaptació anirà integrament als nostres projectes que podeu conèixer a la nostra web.

Per poder dur a terme aquesta acció necessitem, primer participants, amb ganes de passar-ho be i compartir, i desprès, i sobre tot, de col·laboradors, amb esperit solidari i empenta per tirar endavant, amb nosaltres, aquesta cursa-caminada.


Share/Bookmark


- Publicitat -


© 1998-2016 e-solucions