cercador temàtic

seccions
llibres
equipament
enllaços
fotos
notícies
salut
lliga d´internautes
llista de correu


webs
Champion Chip
blog d´en Salva
blog d´en Xavi Bonastre
ASHI - Sabatilles
Salut i Km.
Fotoinstant
Ropits
correrxmuntanya
Foro de Atletismo
EAA
IAAF
RFEA
FEEC
Arcadi42
Corredors.cat
km0 ponent
Skyrunning
ultraparis
Revista Marathon
Wikipedia

contactar
info@atletisme.com

© 2016 LinkWorks


   


NOTÍCIES
13/04/2012 - Cristian González - General


La XXVIII Milla Sagrada Família – VI Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona se celebrarà el diumenge 6 de maigEl diumenge 6 de maig se celebra a Barcelona la XXVIIIª edició de la Milla Sagrada Família – VI Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona - Gran Premi Gaudí SPORT, una cita ineludible per a tots els que gaudeixen de l’atletisme i que s’ha consolidat com la carrera de mig fons referent a Catalunya. |

La Milla, organitzada per la Fundació Claror des de 1985, es desenvolupa al voltant del temple de la Sagrada Família i s’estructura en diferents sèries en funció de les edats dels participants. La Milla es distingeix de les altres curses urbanes per l’alta participació que té edició rere edició i s’ha consolidat com una de les proves més representatives de la ciutat tant pel que fa a participació popular com professional. Més de 2.000 persones participen durant tot el matí de l’esdeveniment, que comença a les 9.30 hores amb la sortida de la primera sèrie de participants.

VI Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona - Gran Premi Gaudí SPORT
Una de les peculiaritats de la Milla és que combina el vessant popular –amb sèries des de benjamins a veterans- amb el vessant professional, que aplega atletes d’elit nacional i internacional de l’atletisme.

En acabar les sèries amateurs, pels volts de les 12.00 hores, es disputa el VI Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – Gran Premi Gaudí SPORT, que compta amb atletes de primer nivell convidats per l’organització.

Les inscripcions s’obren el 12 d’abril
Les inscripcions per participar a la Milla Sagrada Família s’obren el 12 d’abril i es poden fer per internet a la pàgina web www.lamilla.cat fins el 3 de maig a les 20 hores o bé fins que s’exhaureixin els dorsals fixats per l’organització de la cursa.

El sistema d’inscripció de la Milla s’ha modificat i en les categories júnior, absoluta i veterans caldrà abonar 5 euros per participar-hi. El sistema de pagament es podrà fer còmodament per Internet. En la resta de categories la inscripció seguirà essent gratuïta.


Share/Bookmark


- Publicitat -


© 1998-2016 e-solucions