cercador temàtic

seccions
llibres
equipament
enllaços
fotos
notícies
salut
lliga d´internautes
llista de correu


webs
Champion Chip
blog d´en Salva
blog d´en Xavi Bonastre
ASHI - Sabatilles
Salut i Km.
Fotoinstant
Ropits
correrxmuntanya
Foro de Atletismo
EAA
IAAF
RFEA
FEEC
Arcadi42
Corredors.cat
km0 ponent
Skyrunning
ultraparis
Revista Marathon
Wikipedia

contactar
info@atletisme.com

© 2016 LinkWorks


   


NOTÍCIES
13/04/2012 - Fanny Salles - General


El 29 d’abril de 2012 el Circuit de Catalunya acull una nova edició de la cursa solidària “Mulla’t i Corre per l’esclerosi múltiple” organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, la Fundació Esclerosi Múltiple i l’Ajuntament de Montmeló, i compta amb el suport del Circuit de Catalunya, la Federació Catalana d’Atletisme i el diari Sport.
Des de l’any 2001 el Circuit de Catalunya és l’escenari d’una de les curses més solidaries, Mulla’t i Corre per l’esclerosi múltiple, que té com a objectiu recaptar fons per destinar-los a aquesta malaltia. El proper diumenge 29 d’abril es disputarà una nova edició d’aquesta cursa popular d’atletisme, que en aquesta ocasió, a més, acull la 19ena edició del Campionat de Catalunya absolut i Campionat de Catalunya de Veterans. Un dels padrins del Mulla’t i Corre aquest any serà Carles Castillejo, campió d’Espanya de 5.000 metres, 10.000 metres, marató i cros i que serà un dels atletes presents als Jocs Olímpics de Londres 2012.|

La competició consta de diferents proves:
• A les 10 del matí: cursa atlètica de 10 km. Campionat de Catalunya absolut i de Veterans.
• A les 11 del matí: cursa atlètica popular i familiar de 5km
• A tres quarts de dotze: cursa d’una milla atlètica per a adults
• A les 12 hores: milla atlètica infantil
Les persones interessades en inscriure’s a les curses ho poden fer a través d’Internet a www.mitjaterrassa.com fins a les 19 hores del dimecres 25 d’abril. El mateix dia de la cursa es podran fer més inscripcions al mateix Circuit. La recaptació de les inscripcions anirà destinada a la Fundació Esclerosi Múltiple.
Preus – donatius d’inscripcions
Fins el 25 d’abril (Internet):
- Adults: 12 euros
- Infantils: 6 euros
El dia de la cursa:
- Adults: 15 euros
- Infantils: 8 euros
La compra del Xip groc 10 euros és opcional
A més, les persones participants poden ser encara més solidàries si s’animen a crear una web i liderar una campanya de captació de fons a través de www.elmeugradesorra.org . Aquesta és una manera de col•laborar amb el Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple amb microdonacions i compartible amb amics i familiars.
El dia 29 també serà un dia familiar. Durant el matí hi haurà un espai lúdic que constarà de globus aerostàtics, rocòdrom, zona d’inflables, karting i zona de minibàsquet, entre d’altres.


Share/Bookmark


- Publicitat -


© 1998-2016 e-solucions