cercador temàtic

seccions
llibres
equipament
enllaços
fotos
notícies
salut
lliga d´internautes
llista de correu


webs
Champion Chip
blog d´en Salva
blog d´en Xavi Bonastre
ASHI - Sabatilles
Salut i Km.
Fotoinstant
Ropits
correrxmuntanya
Foro de Atletismo
EAA
IAAF
RFEA
FEEC
Arcadi42
Corredors.cat
km0 ponent
Skyrunning
ultraparis
Revista Marathon
Wikipedia

contactar
info@atletisme.com

© 2016 LinkWorks


   


NOTÍCIES
15/02/2014 - Alèxia Petriz Fisas - General


Tornem aquest mes de febrer per presentar l’espectacular edició de la Mitja de Granollers, en què els atletes kenyans van dominar la prova de principi a fi! També tenim com a destacats importants; la Cursa Barri de Sant Antoni: amb gairebé 3.500 atletes que van creuar la meta desafiant la pluja, Mitja Marató de Terrassa: Gran nivell esportiu i suport popular a la 15a edició, Mitja Marató de Sitges: Tot un èxit de la primera cursa del Circuit l’Aliança 2014, Cursa dels 10 km de Vilafranca: Rècord d’inscrits i nova millor marca a la categoria femenina, Cursa dels 10 km RACC: Més de 5.000 atletes al Circuit de Barcelona-Catalunya.|

Aprofundim en el Circuit l’Aliança: Presentació del nou circuit i lliuraments de premis del 2013. També us recordem noves curses com amb la PRÈVIA Maratest: Tercera edició de la prova ideal per preparar la marató. No ens oblidem tampoc dels Flaixos de cros: L’actualitat d’una especialitat de gran tradició a casa nostra. La capital del Maresme estrena cursa, Mataró: Més de 1.000 participants van donar suport a la nova prova. També fem un recull de les últimes Curses de La Sansi: Cròniques de Viladecans, El Masnou, Lleida i Guanta.

Continuem amb la secció ‘I tu a més de córrer, què fas?’ amb una entrevista a Carles Florenza, artista: ceramista i pintor, i també corredor de maratons. Seguint amb entrevistes, entrem dins el món del canicross: Entrevistem Lali Masriera, una apassionada de la seva gossa i l’atletisme.

També ens centrarem en el Japó, una potència mundial esportiva: El país s’ha convertit en un bressol de campions de fons.

Si tot això és del vostre interès i encara no sou subscriptors de la revista, US PODEU FER SUBSCRIPTORS A TRAVÉS DE LA WEB: www.revistamarathon.com (recordeu que Marathon NO es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció).


Share/Bookmark


- Publicitat -


© 1998-2016 e-solucions