20a pujada i 13a caminada

a l'ermita de Sant Joan de Montblanc

diumenge , 24 de juny de 2012

REGLAMENT 20 a PUJADA i 13a CAMINADA

1. El Club Atlètic Montblanc organitza la 20a Pujada i la 13a Caminada a l’ermita de Sant Joan de Montblanc, el proper diumenge 24 de juny de 2012.

2. La distància és d’aproximadament 9,5 Qm.

3. La sortida té lloc a la plaça Major de Montblanc (350m) i l’arribada a l’ermita de Sant Joan (680m).

4. Hora de sortida: Caminada: 2/4 de 8 del matí Pujada: 9 del matí

5. Avitullament durant la caminada i pujada i a l’arribada esmorzar per a tot els participants.

6. Només es faran classificacions i premis per a la Pujada a Sant Joan

7. Les categories de la Pujada es regiran per l’any de naixement i queden establertes, com a categoria masculina i femenina, de la següent manera:

Categoria Junior: Fins a 20 anys

Categoria Senior: de 21 a 39 anys

Categoria veterà: de 40 a 54 anys

Categoria Súper veterà: a partir de 55 anys


8. Trofeus: Tindran trofeus els 3 primers classificats masculins i les 3 primeres classificades femenines. Al primer classificant masculí i femení de cada categoria. Al primer atleta masculí i femení del CAM. Aquells que tinguin trofeu a la general no en tindran a la seva categoria.

A l'arribada tots els participants rebran el la samarreta tècnica commemorativa de la pujada i esmorzar popular a l'ermita. També disposaran de servei de guardaroba i de dutxes a la piscina municipal.


INSCRIPCIONS:


9. Les inscripcions de la caminada es faran el dia 24 de juny una hora abans de la sortida a la plaça Major. El preu de la inscripció és de 7 euros.


10. Les inscripcions de la pujada es tancaran el 21 de juny

11. Encara queden dorsals lliures que s'asignaran el mateix dia de la cursa des de les 8 del matí fins les 8:30h. El preu de la inscripció el dia de la cursa serà de 9 euros.


12. Tots els corredors han de respectar el circuit assenyalat, que estarà degudament senyalitzat i marcat.

13. La participació a l'esdeveniment està sota la responsabilitat i propi risc dels participants a la prova. L'organització declina tota responsabilitat dels danys que els participants puguin ocasionar durant la prova, fer-se ells mateixos o a terceres persones.

14. El fet d’inscriure’s i participar en la cursa implica l’acceptació d’aquest reglament. L'organització decidirà qualsevol incidència que no estigui prevista.

SAMARRETA DE RECORD DE LA PUJADA

I ESMORZAR PER A TOTS ELS PARTICIPANTS A LA PUJADA I CAMINADA

MITJONS COMMEMORATIUS PELS QUE TAMBÉ FACIN LA COMBINADA

ORGANITZA:

COL·LABORA:

 

EDICIONS ANTERIORS:

CURSA A L'ERMITA DE SANT JOAN 2004

CURSA A L'ERMITA DE SANT JOAN 2005

CURSA A L'ERMITA DE SANT JOAN 2006

CURSA A L'ERMITA DE SANT JOAN 2007

CURSA A L'ERMITA DE SANT JOAN 2008

CURSA A L'ERMITA DE SANT JOAN 2009

COMBINADA A L'ERMITA DE SANT JOAN 2009

CURSA A L'ERMITA DE SANT JOAN 2010

CURSA A L'ERMITA DE SANT JOAN 2011

DESCRIPCIÓ DEL RECORREGUT

La pujada a l'ermita de Sant Joan és una cursa que es fa cada any per Sant Joan, en motiu dels actes que els ermitants de l'ermita de Sant Joan fan en pro de la reconstrucció de l'ermita. El desnivell és de Montblanc (350m) a l'Ermita de St. Joan (680m). Durant la pujada els corredors podran gaudir de les serres de la comarca, des de la del Tallat fins el Tossal Gros, Miramar, les de Poblet i les cingleres de la Pena. I de llocs com el mirador de St. Miquel,l'ermita de la St. Trinitat, o el pont de l'Avemaria datat el 1903. A l'arribada tots els corredors tenen esmorzar a base de productes típics de Montblanc i un record de la pujada. Es pot fer a peu (caminada) o corrent (pujada). La caminada surt a 2/4 de 8 i la pujada a les 9 des de la plaça major de Montblanc.