Logo Federació Catalana d'Atletisme
Escut Federació Catalana d'Atletisme

CENTENARI
Federació Catalana d'Atletisme

Federació
Impresos
Pista Coberta
Ruta
Seleccions
Memòria
Rècords
Escola d'Entrenadors
Circulars
Calendaris
Aire Lliure
Promoció
Notícies
Historials
Subvencions
Comitè de Jutges
Normatives
Cros
Marxa Atlètica
Veterans
Fotografies
Rànquing
Comitè Tècnic
Enllaços
CLUBS AFILIATS 
PÀGINES WEB CLUBS
ESCOLES d'ATLETISME
INSTAL·LACIONS
A C T U A L I T A T               segueix-nos a twitter o amb IONotice
2a Jornada
CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS

El proper cap de setmana, 23 i 24 de maig, se celebrarà la segona jornada del Campionat d'Espanya per clubs en la Divisin de Honor i Primera Divisioó.
En aquesta segona jornada es decideixen els vuit equips que es classificaran per a disputar la Fase Final pel títol i també els vuit que disputaran l'encontre per la permanència i eludir el descens.
A la Divisió d'Honor masculina, la JA Sabadell es desplaçarà a Castelló, el FC Barcelona ho farà a Monzón i l'Agrupació AC a Saragossa. A la categoria femenina, L'ISS-L'Hospitalet ho farà a València, l'Agrupació AC a Saragossa, el FC Barcelona a Pamplona i l'Avinent Manresa a Alcobendas.
A la Primera Divisió, l'ISS-L'Hospitalet disputarà el seu encontre masculí a Salamanca, i a la categoria femenina, el Lleida UA i la JA Sabadell ho faran a Barberà del Vallès.

Web Campionat / Nota de Premsa RFEA
MEETING DE VETERANS CIUTAT DE GAVÀ

El proper diumenge 24 de maig se celebrarà la tercera edició del Miting de Veterans Ciutat de Gavà, organitzat pel Club Atletisme Gavà a l'Estadi Municipal de «la Bòbila» de Gavà. La matinal atlètica començarà a les 10,00 hores.

Web Míting
Campionat de Catalunya Veterà
GRAN PREMI DE MARXA DE MONTORNÈS DEL VALLÈS

El proper dissabte 23 de maig, se celebrarà el Campionat de Catalunya veterà de 10 km marxa en pista, en el marc del primer Gran Premi de Marxa de Montornès del Vallès, organitzat pel Club Atletisme Montornès, amb la col·laboració de l'Ajuntament de de la ciutat. La matinal atlètica començarà a les 10,00 hores a l'Estadi Municipal de Montornès del Vallès.

Reglament-Horari / Atletes Veterans inscrits
Control benjamí, aleví i infantil

Amb la intenció de facilitar la inscripció al control benjamí-aleví i infantil que tindrà lloc a Barberà el proper dissabte dia 23 de maig, es pot utilitzar aquest full d'inscripció que els interessats en participar en aquesta competició, poden lliurar-lo en el moment de la inscripció.
A la pista també trobaran aquest imprès, cas que no el portin prèviament complimentat.

Reglament-Horari / Full d'inscripció
Sèrie de 1.000 metres llisos masculina i femenina

El sector de mig-fons i fons de la Federació Catalana d'Atletisme, organitza una sèrie de 1.000 metres llisos masculina i femenina dintre del Campionat de Catalunya de proves combinades organitzat per la FCA el proper dia 31 de maig a l'estadi Serrahima. Les sèries tindran un ritme previst per a aconseguir marques per sota de 2'20'' i 2'50'' respectivament.
Els atletes interessats en participar en aquestes sèries han d'enviar un mail a l'adreça andreunovakosky@gmail.com amb les seves dades, la seva millor marca personal i la millor marca de les temporades 2012-2013 o 2013-2014 en 800 m.ll, 1.000 m.ll o 1.500 m.ll.
El dimecres 27 de maig al matí es publicarà el llistat d'atletes admesos per aquestes sèries úniques.
L' horari previst per les proves serà:
20:00 h. 1.000 m.ll masculí (sèrie per invitació)
20:05 h. 1.000 m.ll femení (sèrie per invitació)
RUTA 16 i 17 DE MAIG

El passat cap de setmana es van disputar quatre curses corresponents al calendari català de ruta.
Dissabte 16 es va celebrar la 2a Cursa de l'Ascensió amb dos recorreguts, un de 10 km i un altre de 5 km amb un circuit de muntanya. A la cursa de 10 km es van imposar Jordi Freixa amb 37'51 i Eli Gordon amb 41'42. La cursa curta de 5 km va ser per Carles Montllor amb 17'42 i Sandra Bustamante amb 26'05.
Diumenge 17 es va disputar la 29a Cursa Popular Nou Barris amb victòria per masculina per a Mostafa Benslimane (Cornellà At) amb 30'58 i la femenina per a la Hasna Bahom (La Sansi) amb 36'16 amb una distància de 10 km.
També diumenge es va realitzar la 4a Cursa de 5 km i 10 km Ciutat de Vilanova, on es va imposar Radouane Nour (CA Canovelles) amb 32'03 i Imma Jiménez amb 43'49 a la cursa de 10 km. A la cursa curta de 5 km es va imposar Ibrahim Chakir (CA Fent Camí M) amb 14'53 i Elena López (Lleida UA) amb 19'42.
El mateix diumenge 17 es va disputar la 3a Cursa del California Sports de Terrassa, on va aconseguir la victòria per Redouan Rouaz (UAT) amb 15'50 i Ninfa Estela Chávez (CECS) amb 19'53 amb una distància de 5 km.

Resultats >>> *Granollers* - *Granollers 5 Km* / *Barcelona* / *Vilanova* - *Vilanova 5 Km* / *Terrassa*

*Fotos Vilanova*(JJ Vico)
CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS DE PROMOCIÓ
Maria Vicente, Rècord d'Espanya de 100 m tanques i Rècord de Catalunya de triple salt

El passat cap de setmana, 16 i 17 de maig, s'ha celebrat el Campionat de Catalunya de Clubs en les categories de Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet a les Pistes d'Atletisme Moisès Llopart a El Prat del Llobregat. Dissabte es va disputar l'autonòmic de la categoria aleví en jornada matinal, amb victòria pel  CA Canaletes en la categoria masculina i l'Avinent Manresa, en la femenina. A la jornada de tarda es va disputar la competició infantil amb victòria pel  CA Igualada  tant a la categoria masculina com a la femenina.
Diumenge en jornada matinal es va disputar el campionat benjamí, on l'Avinent Manresa  s'ha imposat tant en nois com en noies. El campionat de la categoria cadet ha estat pel  CA Canaletes  en dones, i per l'Avinent Manresa, en dones.  Un cop més cal destacar l'actuació de la Maria Vicente (ISS-L'H) que va establir un nou rècord d'Espanya de 100 m tanques amb un registre de 1405, millorant en 26 centèsimes l'anterior registre. També, en triple salt, ha establert un nou rècord català amb una marca de 12,26 metres, millorant l'anterior rècord autonòmic en 3 centímetres. La Maria va fer un altre salt de 12,58 m que no podran ser homologats pel vent de 2,5 m/s a favor.

Resultats >>>*Benjamí* / *Aleví* / *Infantil* / *Cadet*

*Fotos Infantil Femení*(Salva Pou)
COPA D'EUROPA DE MARXA ATLÈTICA

El passat diumenge 17 de maig, s'ha celebrat l'onzena edició de la Copa d'Europa de marxa atlètica a Múrcia. Raquel González s'ha classificat en una magnífica onzena posició a la prova dels 20 km amb un temps de 1h29'34, aconseguint el cinquè lloc per equips amb l'equip espanyol. Amb aquest registre i lloc, la Raquel González ha aconseguit la classificació pel campionat del món de Pekín. Jesús Àngel García ha estat desqualificat a la prova dels 50 km.

*Resultats*
XIè TORNEIG "JUGANDO AL ATLETISMO"

El passat cap de setmana, 16 i 17 de maig, es va celebrar l'onzena edició del torneig "Jugando al Atletismo", organtizat per la Real Federación Española de Atleetismo a Fortuna, Múrcia. El CEIP Joan Maragall de Sant Cugat del Vallès va realitzar una magnífica actuació amb la consecució de la segona posició en la categoria femenina i la tercera en la masculina.

*Resultats*
CAMPIONAT DE CATALUNYA DE DECATLÓ i HEPTATLÓ DE VETERANS

El passat cap de setmana, 16 i 17 de maig, es va celebrar el Campionat de Catalunya de Decatló i Heptatló de Veterans a l'Estadi Municipal de Cambrils.

*Resultats*
CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RELLEUS JUVENIL-JÚNIOR-PROMESA

El passat dissabte 16 de maig, es va celebrar el Campionat de Catalunya de Relleus per a les categories juvenil, júnior i promesa a l'Estadi Municipal Les Basses de Lleida.
El CA Igualada ha aconseguit el títol femení de 4X100 m de la categoria juvenil amb 49'51 i el CA Nou Barris ha estat el campió de la masculina amb un temps de 43'58. L'Agrupació AC s'ha imposat a la categoria júnior-promesa femenina 50'8 i també en la masculina amb 42'71.
Al relleu llarg, el Lleida UA ha aconseguit el títol de la categoria juvenil-júnior femenina amb 4'0658. El FC Barcelona s'ha imposat als 4X400 m de la categoria juvenil masculí amb 3'3835 i també el de categoria júnior masculí amb 3'2705.

*Resultats*
MÍTING INTERNACIONAL KERN PHARMA - GP SAULEDA

El passat dissabte 16 de maig s'ha celebrat el Xè Míting Internacional Kern Pharma - Gran Premi Sauleda per Atletes amb discapacitats al Complex Esportiu L'Hospitalet Nord, organitzat pel club ISS-L'Hospitalet i la Fundació Pere Suñé.

*Resultats*
LA FEDERACIÓ BUSCA EL LOGO DEL SEU CENTENARI

La Federació Catalana d'Atletisme, amb motiu de la celebració del centenari de la seva fundació, convoca el concurs públic per a trobar el disseny del logotip oficial del mencionat Centenari de la Federació Catalana d'Atletisme.
El concurs és obert a tothom i pretén estimular la creativitat i la participació de la família atlètica catalana per a fomentar la difusió del Centenari de la FCA. El logotip guanyador serà la imatge dels actes del Centenari, de la pròpia FCA i de l'activitat ordinària durant el període de temps que se celebrarà el Centenari.
Està dotat amb un premi en metàl·lic de 750 € i el termini de presentació finalitzarà el proper divendres 29 de maig.
En el document adjunt trobareu les bases del concurs i tota la informació necessària.

Bases del concurs
RECULL DE PREMSA
- Esther Guerrero: Esmolant les eines - (20/5 lesportiudecatalunya.cat)
- Rehm vola a l'Hospitalet - (19/5 lesportiudecatalunya.cat)
- Raquel es guanya el bitllet per al mundial - (18/5 lesportiudecatalunya.cat)
- Perxa Urbana - (18/5 lesportiudecatalunya.cat)
- Carles Castillejo amplia el ventall de títols - (11/5 lesportiudecatalunya.cat)
Competicions del 22 al 24 de maig de 2015
PROMOCIÓ - AIRE LLIURE - VETERANS
MARXA ATLÈTICA
22/5 - Proves de Control
Igualada
23/5 - 1r Gran Premi de Marxa de Montornès del Vallès (pista)
Montornès del Vallès
22/5 - Control de Proves Combinades Aleví i Llançaments
Lleida
23/5 - Campionat Catalunya de 10.000 metres marxa de Veterans (pista)
Montornès del Vallès - Atletes inscrits
23/5 - Control Benjamí-Aleví-Infantil (9a Jornada)
Barberà del Vallès - Full d'inscripció
RFEA
23/5 - Control Cadet-Juvenil-Júnior (5a Jornada)
Cornellà de Llobregat - Nou Horari
23/5 - Campionat d'Espanya de Clubs Divisió d'Honor (2a Jornada)
diferents seus
23/5 - Campionat Gironí de Promoció (3a Jornada)
Girona
24/5 - Campionat d'Espanya de Clubs Primera Divisió (2a Jornada)
diferents seus
23/5 - Campionat Territorial (3a Jornada)
Tarragona
 
24/5 - 3r. Míting de Veterans Ciutat de Gavà
Gavà
 
24/5 - Control Social CAG (2a Jornada)
Granollers - Full d'inscripció
 
24/5 - Campionat Gironí Absolut (2a Jornada)
Palafrugell
 
24/5 - Campionat d'Espanya de Clubs Primera Divisió (2a Jornada)
Barberà del Vallès - Horari
 
Competicions del 30 al 31 de maig de 2015
PROMOCIÓ - AIRE LLIURE - VETERANS
RUTA
30/5 - Control Cadet-Juvenil-Júnior (6a Jornada)
Terrassa
31/5 - 10a Milla Urbana de Montcada i Reixac
Montcada i Reixac
30/5 - Campionat Gironí de Promoció (4a Jornada)
Olot
31/5 - 3a Cursa DIR Guàrdia Urbana BCN (10 Km)
Barcelona
30/5 - Proves de control
Ascó
31/5 - 16a CX Cursa Delta Prat (10 Km)
El Prat de Llobregat
30-31/5 - Campionat de Catalunya de Proves Combinades
Barcelona (Serrahima)
RFEA
31/5 - Campionat de Catalunya Juv-Jun-Pro (Semifinal 400, 400 t i 800)
Barcelona (Serrahima)
30-31/5 - Copa d'Europa de Clubs
Mersin (TUR)
31/5 - Control Nàstic de Tarragona
Tarragona
30/5 - Campionat del Món de Trail
Annecy (FRA) - Selecció Espanyola
Competicions del mes de juny de 2015
PROMOCIÓ - AIRE LLIURE - VETERANS
RUTA
3/6 - Critèrium Campmany (1a Jornada)
Barcelona (Serrahima)
7/6 - 3a Cursa Solidària AFNE (5.660 m.)
Barcelona (Carretera de les Aigües)
6/6 - Campionat de Catalunya Benjamí (Jornada prèvia)
Castellar del Vallès
7/6 - Women Race El Corte Inglés (5 Km)
Sabadell
6/6 - Campionat de Catalunya Aleví (Jornada prèvia)
Castellar del Vallès
12/6 - We Run Barcelona - Cursa Bombers de Barcelona (10 Km)
Barcelona
6/6 - Campionat de Catalunya Infantil (Jornada prèvia)
Castellar del Vallès
14/6 - 11a Cursa de Llafranc - Pujada al far de Sant Sebastià (10,3 Km)
Llafranc
6/6 - 23è Míting Internacional de Palafrugell-Costa Brava
Palafrugell
14/6 - 8a Cursa de La Campana - 2a Mitja de La Campana (14,7 i 21,5 Km)
Vacarisses
7/6 - Campionat de Catalunya de Veterans
Gavà
28/6 - 8a Cursa de La Maquinista per la integració (10 i 5 Km)
Barcelona
7/6 - Campionat de Catalunya de Clubs Sub-20
a designar
RFEA
10/6 - Critèrium Campmany (2a Jornada)
Barcelona (Serrahima)
6/6 - Gran Premio de Marcha Los Cantones de La Coruña
La Coruña
10/6 - Control RFEA de 5.000 metres
Barcelona (Serrahima)
6/6 - Campionat d'Espanya de Marxa de Veterans (10 Km M i 5 Km F)
La Coruña
13/6 - Campionat de Catalunya Benjamí (Jornada final)
Castellar del Vallès
6/6 - Copa d'Europa de 10.000 metres
Chia-Pula (ITA) - Selecció Espanyola
13/6 - Campionat de Catalunya Aleví (Jornada final)
Castellar del Vallès
6-7/6 - Meeting Internacional de Proves Combinades
Arona
13/6 - Campionat de Catalunya Infantil (Jornada final)
Castellar del Vallès
10/6 - Meeting Iberoamericano
Huelva
14/6 - Campionat de Catalunya Cadet (Jornada prèvia)
Gavà
10/6 - Control RFEA de 5.000 metres
Barcelona (Serrahima)
14/6 - Campionat de Catalunya de Clubs de Veterans
Mataró - Clubs participants
13/6 - Campionat d'Espanya de Clubs Divisió d'Honor (Final)
diferents seus
17/6 - Critèrium Campmany (3a Jornada)
Barcelona (Serrahima)
13/6 - Campionat d'Espanya de Clubs Primera Divisió (Final)
diferents seus
20/6 - Meeting de Veterans
Sant Celoni
14/6 - Campionat d'Espanya de Clubs Segona Divisió (Final)
diferents seus
20-21/6 - Campionat de Catalunya Juvenil-Júnior-Promesa
Lloret de Mar
14/6 - Campionat d'Espanya de Muntanya Absolut, Júnior i Veterà
Ergos (Orense) - Circular RFEA
27-28/6 - Campionat d'Espanya Promesa
Tarragona
20/6 - Campionat d'Espanya de 100 Km de Veterans
Santander
 
20/6 - Reunión Internacional Villa de Bilbao
Bilbao
 
20-21/6 - Campionat d'Europa per Equips
Cheboksary (RUS)
20-21/6 - Campionat d'Espanya Infantil per Equips
Valladolid
20-21/6 - Cnat. d'Espanya Cadet per Federacions Autonòmiques (CSD)
Alcobendas
26-28/6 - Campionat d'Espanya de Veterans
Alcobendas
27-28/6 - Campionat d'Espanya Juvenil
Ciudad Real
 
27-28/6 - Campionat d'Espanya Promesa
Tarragona
Llicències Federatives Temporada 2014/2015
  Normativa de Llicències Federatives  Quadre Preus
    LLICÈNCIA RFEA - LLICÈNCIA FCA
  Documentació atletes estrangers

  Assegurances d'Accident Esportiu  Nota Informativa
  Protocol Revisions Mèdiques  Centres Mèdics
Llicències de Promoció Temporada 2014/2015
  Normativa de Llicències Federatives  Quadre Preus

  Llicències de Promoció (Full d'inscripció) / Llicència Promoció (Independent)

  Declaració d'Accident  Cobertures  Centres Mèdics
  Normes d'actuació en cas d'Accident
CARTELLS COMPETICIONS
       
 
         
Unió de Federacions Esportives de Catalunya

UFEC TV
 
FEDERACIÓ CATALANA D'ATLETISME - Carrer Trafalgar, 12 - Entresol 2a. - 08010 Barcelona - Tel. 93.268.78.88 - Fax 93.268.01.69
 
1998 - 2015