Logo Federació Catalana d'Atletisme
Escut Federació Catalana d'Atletisme
CENTENARI
Federació Catalana d'Atletisme

Cros
INSTAL·LACIONS
A C T U A L I T A T               segueix-nos a twitter o amb IONotice
CAMPIONAT DE CATALUNYA PROMESA EN PISTA COBERTA
Campionat de Catalunya Juvenil de Relleus
 
*Resultats* / *Resultats Relleus*
CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARXA

El proper diumenge 7 de febrer, la Unió Gimnàstica i Esportiva de Badalona, organitzarà el Campionat de Catalunya de Marxa Atlètica en Ruta en les categories absolut, promesa, júnior, juvenil i veterà, que aquest any arriba a la 84a edició, en el marc del 25è. Ciutat de Badalona de Marxa Atlètica, Memorial Paco Àguila.
La matinal atlètica començarà a partir de les 09,30 hores amb les curses de veterans al circuit la Rambla de Badalona, fins arribar al migdia que es disputaran les curses promesa-sènior.
Els millors atletes catalans participaran en aquest autonòmic, destacant la presència de la Beatriz Pascual (VTiM), Raquel González (FCB), Mar Juàrez (Av Manresa) i Jesús Ángel García (CA Laietània).
Raquel González i Marc Guerrero defensaran el títol català de l’especialitat, ja que van aconseguir el triomf la temporada passada a Igualada.

Reglament-Horari / Reglament CBM / Atletes inscrits
MITJA MARATÓ DE GRANOLLERS – LES FRANQUESES – LA GARRIGA

El proper diumenge 7 de febrer, se celebrarà la 30a Mitja Marató de Granollers – Les Franqueses – La Garriga, organitzada per l'Associació Esportiva La Mitja. El festival atlètic començarà a les 10,00 hores amb la sortida de la cursa de 10 km, a les 10,30 h es realitzarà la sortida del Quart de Marató, i a partir de les 11’00 hores sortiran els corredors de la Mitja. Amb sortida a l’Avinguda de Sant Esteve i arribada al carrer de Francesc Macià de Granollers, un any més La Mitja de Granollers comptarà amb una amplia participació internacional, atletes de la resta de l’estat i els millors especialistes  catalans. La Mitja Marató de Granollers, que ha estat classificada com a la quarta millor cursa espanyola en la classificació de 2015 de la RFEA i la millor catalana, forma part del la10a Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona, essent la desena prova de les tretze programades.

Web organitzador
27è Cros de Vidreres
CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS CURT PER CLUBS

El proper diumenge 7 de febrer se celebrarà la catorzena edició del Campionat de Catalunya de Clubs de Cros Curt, organitzat pel Club Atletisme Lloret-la Selva, el Club Olímpic Vidreres,  L’ajuntament de la ciutat i el Consell Esportiu de La Selva, en el marc del 27è Cros de Vidreres al circuit pels voltants de la Zona Esportiva.
El festival atlètic començarà a partir de les 09,40 hores amb les curses open, posteriorment se succeiran les diferents categories fins arribar a les 12.30 h que es realitzarà la cursa corresponent al campionat autonòmic femení, i a les 12.55 h es donarà la sortida de la cursa masculina. Ambdues curses es disputaran sobre una distància de 4.020 metres.
El CA Montornès defensarà títol tant a la categoria masculina com a la femenina, ja que es va proclamar campió ambdues categories l’edició passada a Sabadell.
Aquest esdeveniment també forma part del Circuit Gironí de Cros, essent l’última prova del calendari programat.

Web Cros / Reglament Campionat
CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS DE VETERANS EN PISTA COBERTA

El proper diumenge 7 de febrer se celebrarà la cinquena edició del Campionat de Catalunya de Clubs de Veterans en Pista Coberta a Sabadell. Dotze clubs en la categoria masculina i set en la femenina participaran en aquest autonòmic per equips de veterans que es realitzarà en jornada matinal.
El Pratenc AA masculí i l'Avinent Manresa femení, es van proclamar campions la temporada passada al mateix escenari.

Reglament-Horari / Clubs participants / Atletes inscrits / Historial
Proves de control
/ Atletes inscrits / Horari conjunt
CRITÈRIUM DE LLANÇAMENTS D'HIVERN

El proper diumenge 7 de febrer se celebrarà la jornada final del Critèrium de Llançaments d'Hivern a l'Estadi de Serrahima de Barcelona.

Horari modificat / Atletes admesos
COPA DE CLUBS CADET EN PISTA COBERTA

El proper diumenge 7 de febrer, el Palau d'Esports de Saragossa acollirà la vuitena edició de la Copa de Clubs Cadet en Pista Coberta. Aquesta competició, que es disputa a un atleta per prova, tindrà quatre clubs catalans que presentaran cinc equips, ja que l'Agrupació Atlètica de Catalunya presenta equip tant a la categoria masculina com a la femenina, l'ISS-L'Hospitalet i l’Avinent CA Manresa participen en la competició femenina, i la Joventut Atlètica de Sabadell ho farà en la masculina.
A l'edició anterior, celebrada al mateix escenari, l’ISS-L’Hospitalet va aconseguir el títol de la categoria femenina.

Reglament-Horari / Clubs participants / Atletes inscrits
CAMPIONAT DE CATALUNYA JUVENIL DE 3.000 METRES EN PISTA COBERTA

Reglament-Horari / Atletes admesos / Historial
RUTA 31 DE GENER

El passat diumenge 31 de gener, es van disputar dos curses en ruta corresponents al calendari català.
La 6a edició de la Cursa 10 km de Vilafranca, organitzada per Fondistes Penedès i l'Ajuntament de la ciutat. La victòria va ser per Ibrahim Chakir (FCB) amb 30'17 en la categoria masculina i Hasna Bahom (FCB) amb 35'21, en la femenina.
La IVa Mitja Marató Colomenca i Cursa de 10 Km, organitzada per la Unió Colomenca d'Atletisme, amb el suport de l'Institut Municipal d'Esports i l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. La mitja marató va ser per Daniel Baena amb un temps de 1h14'34 i per Arantxa Suau amb 1h29¡17. La cursa dels 10 km va tenir com a guanyador Radouane Nour (UCA) amb 9'3609 i Yolanda Riera amb 9'4454.

Resultats >>> *Santa Coloma* - *Santa Coloma 10 Km* / *Vilafranca*
CROS 31 DE GENER

El passat diumenge 31 de gener, es van disputar dos festivals atlètics corresponents al calendari català.
El 31è  Cros de Caldes de Malavella, organitzat per l'Ajuntament de la ciutat i el Consell Comarcal de La Selva, al circuit de la Rambla d'en Rufí, va ser per Marcos Sanza (CA Valls A) i Anna Quílez (CA Lloret LS) on es van imposar en la cursa absoluta en la categoria masculina i femenina respectivament. En aquest esdeveniment atlètic també es disputava el  Campionat de Catalunya de Cros individual i per clubs de veterans.
A la tercera edició del  Cros de Palafolls , organitzat per l'Ajuntament de la ciutat amb la col·laboració de Gesport, al circuit del Parc Fluvial de La Tordera, es va imposar Ricard Fernández (CA Laietània) en homes i Marina Adalid.

Resultats >>> *Caldes* - *Resultats Veterans* / *Palafolls*
ENCONTRE INTERNACIONAL DE PROVES COMBINADES EN PISTA COBERTA

El passat cap de setmana, 30 i 31 de gener, es va disputar l' Encontre Internacional de Proves Combinades en pista coberta entre les seleccions de França, República Txeca, Gran Bretanya i Espanya.
Caridad Hernández va realitzar un registre de 3.875 punts a la prova d'heptatló i Tamara del Rio una marca de 3.739 punts.

*Resultats*
COPA DE SSMM EL REI i LA REINA EN PISTA COBERTA CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS
El FC Barcelona, Subcampió en homes i dones

El passat dissabte 30 de gener, se celebrarà la 34a edició de la Copa de SS.MM. El Rei i La Reina de Clubs a València. Dos clubs de la Comunitat Valenciana han aconseguit el títol, el Playas de Castellón, en la categoria masculina, i el Valencia Terra i Mar, en la femenina.
El Futbol Club Barcelona ha aconseguit el subcampionat ambdues categories i l'Agrupació Atlètica de Catalunya s’ha classificat en la sisena posició en la femenina.
Cal destacar algunes actuacions d’interès d’atletes catalans com la de l’Estela Garcia (VTiM) que ha marcat 23”89 als 200 metres i la Montse Mas (FCB) que ha fet 4’20”41 als 1.500 m, els dos registres representen millor marca espanyola de la temporada. També algunes victòries individuals com la Cristina Lara (FCB) que ha marcat 7”53 als 60 m, Dídac Salas (FCB) que ha saltat 5,30 m en perxa, Marc Alcalà (FCB) als 1.500 m amb 3’51”22, Ilias Fifa (FCB) s’ha imposat als 3.000 m amb 8’07”68, i el relleu de 4X200 m femení del FCB que ha marcat 1’36”80.

*Resultats*
CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS INFANTIL EN PISTA COBERTA
L'Avinent Manresa masculí i l'Agrupació AC femení, Campions

El passat dissabte 30 de gener es va realitzar el XXIè Campionat de Catalunya Infantil de Clubs en Pista Coberta a Sabadell. L’Avinent CA Manresa i l’Agrupació Atlètica de Catalunya s’han proclamat campions a les categories masculina i femenina respectivament.
El Club Muntanyenc St Cugat ha aconseguit el subcampionat ambdues categories, i la tercera posició del pòdium ha estat per a la Joventut Atlètica de Sabadell en nois, i l’Avinent Manresa, en noies.
Amb un gran nivell de marques s’han superat sis rècords dels campionats. Els autors han estat Roger Pons (CE Universitari) amb 1’37”12 als 600 m, Miquel Riera (Av Manresa) amb 3’02”10 als 1.000 m, Àlex Teruel (CA Canaletes) amb 2,90 m en perxa, Marc Sala (CM St Cugat) amb 10,90 m en triple salt, Ierzu Gay (AAC) als 60 m femenins i Noemi Guerrero (CM St Cugat) amb 1’42”49 als 600 metres.

*Resultats* / *Fotos*(Teo Tovar)
ALEIX PORRAS, RÈCORD DE CATALUNYA JUVENIL DE 200 METRES

El passat dissabte 29 de gener, durant la celebració de la sisena Jornada de Control Absolut en la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell, Aleix Porras (FCB) va establir un nou rècord de Catalunya Juvenil de 200 metres en pista coberta amb un marca de 2184, millorant l'anterior registre de 2206 que datava de 2014.

*Resultats*
EXPOSICIÓ CENTENARI DE LA FCA A SABADELL

El passat dimecres 27 de gener es va realitzar la presentació de l'Exposició Itinerant del Centenari de la Fundació de la Federació Catalana d'Atletisme. L'acte es va celebrar a la biblioteca del Vapor Badia de Sabadell, situada al carrer de les Tres Creus de la capital vallesana.
L'acte el va presentar Josep Maria Antentas, Vice-president de la Federació Catalana d'Atletisme i President de la Comissió del Centenari, acompanyat de la Regidora d´Esports del Ajuntament de Sabadell, Marisol Martínez, i del President de la Joventut Atlètica de Sabadell, Josep Molins.
Dins dels actes del Centenari, la Federació Catalana organitza aquesta exposició divulgativa itinerant sobre els més de 100 anys de l'atletisme català, des del pre-federatiu fins a l'actualitat. Aquesta exposició pretén, en la seva itinerància, que arribi al màxim nombre possible de visitants de Catalunya.
En aquesta ocasió, l'exposició itinerant arriba a Sabadell i romandrà fins el 7 de febrer, desprès d'haver estat a Calella, l'INFEC de Barcelona, al Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch de Barcelona, a Mataró i a Girona. Posteriorment viatjarà fins a Vic per a continuar la seva funció divulgativa.
PREMI A LA FCA A LA FESTA DE L'ESPORT CATALÀ

El passat dilluns 25 de gener, a la Festa de l'Esport Català, organitzada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i el diari Sport al Museu Marítim de Barcelona, la Federació Catalana d'Atletisme va rebre públic reconeixement per la celebració del Centenari de la seva fundació.

El guardó el va recollir Josep Maria Antentas, vicepresident de la Federació Catalana d'Atletisme i president de la Comissió del Centenari, de mans del Secretari General de l'Esport, Ivan Tibau.
Competicions del 3 al 8 de febrer de 2016
6/2 - Trofeu Sabadell de Promoció-3r. Memorial Natàlia Amiel (6a. Jornada) - Sabadell
6/2 - Campionat de Catalunya Promesa (-3000) - Sabadell - *Resultats*
6/2 - Campionat de Catalunya Juvenil de 4x200 (Eliminatòries i final) - Sabadell - *Resultats*
7/2 - Campionat de Catalunya de Clubs de Veterans - Sabadell - Clubs participants - Proves de control - Atletes inscrits
7/2 - Proves de control de Veterans - Sabadell - Atletes inscrits
7/2 - Campionat de Catalunya Juvenil de 3.000 metres - Sabadell - Atletes admesos
7/2 - Control Absolut (7a. Jornada) - Sabadell
7/2 - Control RFEA de Migfons en Pista Coberta - Sabadell - Atletes inscrits
CROS
7/2 - Campionat de Catalunya de Cros Curt per Clubs (27è. Cros de Vidreres) - Vidreres
7/2 - Campionat de Catalunya Abs-Pro (20 Km) i Jun-Juv (10 Km) + Veterans - Badalona - Atletes inscrits
7/2 - 25è. Ciutat de Badalona de Marxa-Mem.Paco Aguila - Badalona
7/2 - 30a. La Mitja Marató de Granollers-Les Franqueses-La Garriga (RFEA) - Granollers
PROMOCIÓ - AIRE LLIURE - VETERANS
3/2 - Control Intern de Promoció ISS-L'H i CEU (1a. Jornada) - L'Hospitalet de Llobregat
3/2 - Control de Promoció del Bages (6a. Jornada) - Manresa - *Resultats*
6/2 - Control Benjamí-Aleví-Infantil (4a. Jornada) - Mataró - Nou horari - Atletes inscrits
6/2 - Control Territorial (2a. Jornada) - Valls - Full d'inscripció
7/2 - Critèrium de Llançaments d'Hivern (4a. Jornada) - Barcelona (Serrahima) - Atletes admesos
8/2 - "Divirtiéndose con el Atletismo" (Jornada classificatòria) - Canovelles
6/2 - Trofeo Ibercaja Ciudad de Zaragoza en Pista Coberta - Zaragoza
7/2 - Control RFEA de Migfons en Pista Coberta - Sabadell
7/2 - 53a. Copa d'Europa de Clubs de Cros - Kastamonu (TUR)
7/2 - Copa de Clubs Cadet en Pista Coberta - Zaragoza - Clubs participants - Atletes inscrits
Competicions del 13 al 14 de febrer de 2016
13/2 - Control Cadet-Juvenil - Sabadell
13/2 - Campionat de Catalunya Infantil de 4x200 (Eliminatòries) - Sabadell
13/2 - Campionat de Catalunya Cadet de 4x200 (Eliminatòries) - Sabadell
13/2 - Campionat de Catalunya Juvenil-Júnior de Proves Combinades - Sabadell
14/2 - Campionat de Catalunya Absolut (-3000) - Sabadell
CROS
14/2 - Campionat de Catalunya Abs-Pro-Jun-Juv-Cad-Inf-Ale-Ben (18è. Cros Ciutat de Girona) - Girona
14/2 - Mitja Marató de Barcelona (RFEA) - Barcelona
PROMOCIÓ - AIRE LLIURE - VETERANS
13/2 - 5è. Control d'Hivern Baix Montseny - Sant Celoni
13/2 - Control d'Hivern (2a. Jornada) - Amposta
Competicions del 17 al 21 de febrer de 2016
19/2 - Míting Centenari FCA - Sabadell
20/2 - Trofeu Sabadell de Promoció-3r. Memorial Natàlia Amiel (7a. Jornada) - Sabadell
20-21/2 - Campionat de Catalunya Cadet de Proves Combinades - Sabadell
21/2 - Campionat de Catalunya Juvenil (-3000) - Sabadell
21/2 - Campionat de Catalunya Júnior de 3.000 metres - Sabadell
CROS
21/2 - 23è. Cros Ciutat de Calella - Calella
21/2 - Campionat de Catalunya Cad-Inf-Ale-Ben individual i per Clubs - El Vendrell
21/2 -1r. Premi de Marxa del Vendrell- El Vendrell
PROMOCIÓ - AIRE LLIURE - VETERANS
17/2 - Control Intern de Promoció ISS-L'H i CEU (2a. Jornada) - L'Hospitalet de Llobregat
18/2 - Control social AA Tona - Tona
19/2 - Control d'Hivern (1a. Jornada) - Palafrugell
20/2 - Intercanvi BCN-Mataró Infantil i Cadet (4a. Jornada) - L'Hospitalet de Llobregat
20/2 - Lligueta Atlètica de Barcelona Sub-11 (4a. Jornada) - L'Hospitalet de Llobregat
20/2 - Control Benjamí-Aleví-Infantil (1a. Jornada) - Palafrugell
21/2 - Campionat de Catalunya de Llançaments d'Hivern - a designar
20/2 - Copa de Clubs de Veterans en Pista Coberta - Valencia - Clubs participants
20-21/2 - Campionat d'Espanya Promesa en Pista Coberta - San Sebastián - Circular RFEA
20-21/2 - Encontre Internacional Juvenil de Proves Combinades ESP-POR - Salamanca - Selecció Espanyola
20-21/2 - Encontre Internacional Júnior-Promesa de Proves Combinades ESP-FRA-GBR - Salamanca - Selecció Espanyola
20-21/2 - Campionat d'Espanya Promesa de Proves Combinades - Salamanca - Horari
21/2 - Campionat d'Espanya de Cros Cadet-Juvenil per Autonòmies (CSD) - Burgos
21/2 - Campionat d'Espanya de Marató Absolut i Veterà- Sevilla
Competicions del 26 al 28 de febrer de 2016
26/2 - Control Absolut (8a. Jornada) - Sabadell
27/2 - Campionat de Catalunya Infantil (prèvia) - Sabadell
27/2 - Campionat de Catalunya Júnior (-3000) - Sabadell
28/2 - Campionat de Catalunya Cadet - Sabadell
28/2 - 21a. Mitja Marató Gavà L'Aliança + 10 i 5 Km - Gavà-Castelldefels
27/2 - Campionat d'Espanya de Llançaments Llargs - Jaén
28/2 - Campionat d'Espanya de Clubs de Cros Llarg i Cros Curt - Madrid
28/2 - Campionat d'Espanya de Marxa en Ruta - Motril
28/2 - Campionat d'Espanya de Marxa Júnior-Cadet per Federacions - Motril
28/2 - Campionat d'Espanya de Marxa en Ruta Veterà - Motril
Llicències Federatives Temporada 2015/2016
  Normativa de Llicències Federatives  Quadre Preus
LLICÈNCIA RFEA  LLICÈNCIA FCA  Documentació atletes estrangers
  Assegurances d'Accident Esportiu  Protocol Revisions Mèdiques 
Llicències de Promoció Temporada 2015/2016
  Normativa de Llicències Federatives  Quadre Preus
  Llicències de Promoció (Full d'inscripció)   Llicència Promoció (Independent)
  Assegurances d'Accident Esportiu
CARTELLS COMPETICIONS
         
ESCOLES D'ATLETISME
         
Unió de Federacions Esportives de Catalunya

UFEC TV
 
FEDERACIÓ CATALANA D'ATLETISME
Carrer Trafalgar, 12 - Entresol 2a. - 08010 Barcelona - Tel. 93.268.78.88 - Fax 93.268.01.69
1998 - 2016