COMITÈ DE JUTGES


N O T Í C I E S
MODIFICACIÓ DEL REGLAMENT JURÍDIC-DISCIPLINARI DE LA RFEA

La Junta Directiva de la RFEA va aprovar el passat dia 13 una modificació al seu Reglament Jurídic-Disciplinari que afecta als Jutges. Dins de l'article 58 de l'esmentat reglament cal afegir un punt addicional:
5. El juez con licencia RFEA que desempeñe labores de juez en pruebas o competiciones no oficiales, esto es, no incluidas en el calendario nacional oficial de la RFEA o, en su caso no incluidas en el calendario oficial de una federación autonómica, incurrirá en infracción grave y será sancionado con suspensión o privación de licencia de un mes a dos años.
El juez que incurra en la conducta tipificada en el párrafo anterior portando alguna prenda de la vestimenta oficial de juez de la RFEA, o con atribución de la condición de juez de la RFEA o realizando labores de cronometraje, incurrirá en infracción muy grave y será sancionado con suspensión o privación de licencia de dos a cinco años.

Podeu consultar el Reglament complet a http://www.rfea.es/normas/pdf/Reglamento_Juridico_Disciplinario.pdf
DIADA DEL JUTGE 2015

El Comitè Català de Jutges de la Federació Catalana d'Atletisme organitzarà el proper diumenge 22 de novembre la Diada del Jutge.
L'Estadi Municipal de Granollers ( Zona Esportiva Municipal - Camp de Les Moreres, 22 ) es aquest any el lloc escollit per realitzar aquesta Diada. http://www.fcatletisme.cat/Federacio/pistes/granollers.jpg
Amb la col·laboració del Club Atlètic Granollers, en aquesta matinal, els Jutges que ho desitgin participaran, dividits per categories, a una Pentatló (4x100 metres tanques, Salt de Llargada/Triple (a escollir), Cros de Granollers, Llançament de Pes i 400 metres contrarellotge) i la resta s'ocuparà de jutjar els seus propis companys.
El típic dinar de germanor entre tots els assistents serà al Restaurant Les Quatre Llunes a Les Franqueses del Vallès i donarà el punt i final a la Diada 2015. http://lesquatrellunes.com
NOTA: Per tal de poder organitzar aquesta Diada en les millors condicions, preguem que la vostra confirmació d'assistència a la competició i/o al dinar sigui abans del dimecres 18 de novembre.

+ informació
RESULTATS CONVOCATÒRIA D'ACCÉS A JUTGE ÀRBITRE NACIONAL

El jutge del CCJ Sergio Solana ha resultat apte en la convocatòria d'accés a la categoria de Jutge Àrbitre Nacional, després de valorar el treball presentat i el currículum com a Jutge d'Atletisme.

MOLTES FELICITATS SERGIO!!
NOMENAMENT DE JUTGES CATALANS PEL CNJ
SETEMBRE

27 - Maratón de Zaragoza
J.Cap Cronometratge : Salas, José Ramon
NOMENAMENT DE JUTGES CATALANS PEL CNJ
AGOST

1-2 - Campionat d'Espanya Absolut (Castelló)
Vocal Apel·lació: Poch, Montse
Adj. DT: Santiago, Luis
+ Notícies
Composició de la Junta   /   Historial Presidents
Presència de Jutges del CCJ a les Comissions del CNJ
Curs per accedir a Jutge Territorial FCA (Resultats Barcelona 2015)
Curs per accedir a Jutge Territorial FCA (Resultats Tarragona 2015)

Curs per accedir a Jutge RFEA Nivell I


Uniformitat
ACCIDENTS
Imprés Homologació de circuits (RFEA-FCA)
Imprés Homologació de circuits (FCA)

Circuits en ruta homologats
Marcatge sortida proves de marxa (carrers 4-5)

Acta Cap de Jutges de Marxa

Full Secretari de Marxa  /  Resum del Cap de Jutges de Marxa

Impresos: Tarjeta Vermella - Resum
DIADA DEL JUTGE

Memòria Comitè Català de Jutges
Marcatge de Sectors / Homologació d'artefactes

Videos de Formació Direcció Tècnica (RFEA)
Panells d'especialistes